Midden in het centrum van Bilthoven en omringd door winkels ligt Brasserie Olivier, een elegante brasserie.

 

De hele maand september kunt u genieten van onze septemberlunch!

  

  

Brasserie Olivier 

Een streling voor zowel het oog als de tong zijn de gerechten die geserveerd worden bij Brasserie Olivier, want in de keuken wordt dan ook uitsluitend met zorg, passie en verse ingrediënten gewerkt. U kunt uw dag hier beginnen met een healthy ontbijt en passionele koffie van het Italiaanse topmerk illy, een light and delicious lunch nuttigen of na een drukke werkdag een bezoek brengen voor een borrel gecombineerd met hedendaagse bites of traditionele hapjes. Op vrijdagavond in stijl dineren behoort daarnaast ook tot de mogelijkheden, door de wekelijks wisselende avondspecialiteiten. De kaart biedt dan ook een ruim scala aan variaties: van Franse soepen tot biologische broodjes tot Nederlandse poffertjes, eierpannenkoeken en wentelteefjes en niet te vergeten de kosmopolitische salades en burgers en een aanbod van overheerlijke patisserie.

Een zakenlunch, familiediner, één op één of tutti solo: u bent altijd welkom en als u daarnaast uw feest, bijeenkomst of andere gelegenheid wilt verrijken met onze gerechten en dranken dan kunt u gebruik maken van onze catering, indien u ook een locatie nodig heeft is het eventueel ook mogelijk de gehele brasserie exclusief af te huren. Heeft u het druk of bent u onderweg, dan biedt onze to go service de ideale uitkomst.

Tevens zijn er voor de kunstliefhebbers onder u ook de continu wisselende schilderijcollecties aanwezig, van bekend en onbekend talent, die hier worden geëxposeerd en bovendien zelfs te koop zijn.

 

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!

Home
2 3 4 5 6 7 8
Brasserie in het centrum van Bilthoven
Brasserie in het centrum van Bilthoven
Brasserie in het centrum van Bilthoven
Brasserie in het centrum van Bilthoven
Brasserie in het centrum van Bilthoven
sleutel